Frysetørket middag tilberedes med tilsetning av varmt vann i posen, og etter omrøring og få minutters trekketid kan det spises direkte fra posen med en lang skje eller gaffel. I tillegg til posen med frysetørket mat trenger du kun en liten brenner og et kokekar eller kjele til oppvarming av vann. Middagsretten kan evt. avsluttes med en av de lekre dessertene fra Trek'n Eat.
Hvis du skal på telttur med ryggsekken som din eneste følgesvenn, er det viktig å utnytte plassen i sekken best mulig. Det er ikke alltid så lett å få plass til diverse råvarer for å lage mat fra bunnen, så frysetørket mat er alltid en god løsning på tur. Det eneste du trenger er muligheten til å koke vann eller ha med varmt vann i en termos, så er du garantert et godt og varmt måltid underveis. Foretrekker du å spise direkte fra posen med en skje eller spork, eller vil du heller spise maten fra en tallerken? Se vårt utvalg av bestikk her.
Trek'n Eat har mange middagsretter å velge mellom, så hvis du ønsker å spise frysetørket mat gjennom hele turen, har du fortsatt muligheten til å variere hver dag. Du kan få retter med oksekjøtt eller kylling med forskjellig tilbehør som couscous, ris, pasta og grønnsaker. Hvis du foretrekker veganske eller vegetariske retter, er det selvfølgelig også muligheter for dette. Det samme gjelder gluten- og laktosefri retter.
Du kan til og med få en kopp melk til maten så lenge du har med en pose med melkepulver på turen.