• Kontakt
  • info@scandihills.dk
  • +45 3095 0111
  • Høy kvalitet til lave priser
  • Sikker betaling
  • 14 dagers angrerett

Persondatapolitikk

Generell informasjon
Denne politikk forteller hvordan vi, ScandiHills Camping & Outdoor NO-918 695 591 MVA, innsamler og behandler personopplysninger om deg.
ScandiHills Camping & Outdoor er den dataansvarlige, som innsamler dine data med henblikk på å sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du har spørsmål angående disse vilkår eller tilsvarende, er du alltid velkommen til å kontakte os.

 

ScandiHills Camping & Outdoor c/o TIMEVAT AS
NO-918 695 591 MVA
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge
adm@scandihills.dk

 

Samtykke
Du aksepterer våre vilkår og gir samtykke til at vi innsamler dine personlige opplysninger, når du kjøper varer enten fysisk på vår adresse, i telefonen, online på ScandiHills.dk, eller browser på vår hjemmeside.
Du kan alltid trekke ditt samtykke tilbake ved å kontakte oss pr. post til adressen:
 
ScandiHills Camping & Outdoor
Gugvej 140
9210 Aalborg SØ

 
eller pr. e-mail adm@scandihills.dk 
 
Når innsamler vi personopplysninger:
Vi lagrer de opplysninger, du gir os i forbindelse med et kjøp eller du browser på vår hjemmeside. Vi registrerer og lagrer opplysningene til det formål at levere en eller flere varer, forbedre og utvikle vår hjemmeside, gjøre din opplevelse bedre og for å overholde gjeldende lovgivning. 

 

Personopplysninger innhentes:
– Når du kjøper varer på vår adresse, online, via post eller telefon
– Når du tilmelder deg vårt nyhetsbrev
– Når du browser på vår hjemmeside og
– Når du henvender deg til vår kundeservice enten på e-mail eller telefon
 
Når vi håndterer din bestilling, trenger vi disse opplysninger om deg:
•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer og e-mail
•    Informasjon om betaling
•    Opplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)


Formålet er behandling av kjøpet ditt og levering av varene dine. Ifølge kjøpslove trenger disse opplysninger for å overholde vår avtale med deg. Opplysningene lagrer vi fra ordren er mottatt og i 2 år etter ordren er levert, for å kunne hjelpe deg med eventuelle spørsmål rundt reklamasjoner og garanti. Når vi innsamler disse personopplysninger om deg, sikrer vi alltid, at dette skjer på en trygg og sikker måte, så du er informert med, hvilke former for opplysninger som samles inn og hvorfor de innsamles.
 
For at vi kan følge bokføringsloven kan vi behandle disse opplysninger om deg:
•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer og e-mail
•    Informasjon om betaling
•    Opplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, fakturanummer, produkt og leveringsadresse)

 

Når du kjøper varer hos oss, vil vi som utgangspunkt oppbevare personopplysningene i 5 år + det løpende år i henhold til reglene i bokføringsloven.
 
Når du henvender deg til vår kundeservice, vil vi behandle disse opplysninger om deg:
•    Navn
•    Telefonnummer og e-mail
•    Betalingsinformasjon
•    Opplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
•    Opplysninger du utleverer i din kommunikasjon med oss

 

Formålet er å kunne servisere og rådgive. Det er nødvendig i interaksjonen for å kunne hjelpe og svare på dine spørsmål.

 

Når du henvender deg via vår kontaktformular, har vi bruk for disse opplysningene om deg:

•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer og e-mail
•    Opplysninger du utleverer i din kommunikasjon med oss

 

Vi trenger disse data, slik at vi kan kontakte deg og gi deg den best mulig service.
 


For å gi deg den beste opplevelse på ScandiHills.no og markedsføre oss overfor deg, behandler vi disse opplysninger om deg:
•    Data fra cookies
•    Din bevegelse på hjemmesiden
•    IP-adresse

 

Ditt samtykke via cookie-banneret gir oss opplysninger om aktiviteten din, som har til formål å utvikle kvaliteten på vår hjemmeside, gjøre din opplevelse bedre og markedsføre våre produkter overfor deg. Vi lagrer disse data i opptil 24 måneder fra din seneste aktivitet. Du har alltid mulighet for å slette cookies eller trekke ditt samtykke tilbake her: https://scandihills.no/cookies/
 
Ved tilmelding til våre nyhetsbrev trenger vi å behandle disse opplysninger om deg:
•    Navn
•    E-mail

 

Med ditt samtykke kan vi ivareta interessen i fremsendelse av nyhetsbrev.
 
For å kunne forbedre hjemmesiden vår behandler vi disse opplysninger om deg:
•    Kjøps- og brukerdata som eksempelvis klikk- og besøkshistorikk
•    Tekniske data (f.eks. IP-adresse og browser innstillinger)
•    Opplysninger om hvordan du har interagert med oss (f.eks. bruk av hjemmesiden, våre svartider og feilkoder)

 

Formålet er å forbedre og utvikle hjemmesiden vår.
 
Persondata til tredjeparter
Vi viderebringer ikke dine personopplysninger til en tredjepart uten ditt samtykke. Med mindre det er nødvendig for å fullføre en avtale, transaksjon eller for å sikre overholdelse av gjeldende lovgivning.
For å kunne oppfylle en avtale, vil det være nødvendig å viderebringe dine opplysninger til våre samarbeidspartnere, som GLS og PostNord, for å kunne levere våre varer til deg. Som dataansvarlig, er det vårt ansvar å sikre, at dine personopplysninger ikke blir misbrukt, og vi stiller derfor høye krav til våre samarbeidspartnere, for å sikre oss mot missbruk av dine opplysninger.
 
Cookies
Cookies er små datafiler, som gir mulighet for å lagre opplysninger. Cookies gjør det mulig å innsamle informasjon om, hvilke sider og funksjoner du bruker og besøker. Du kan lese mer om, hvilke cookies vi bruker, formålet med innsamlingen og hvordan du kan slette eller trekke ditt samtykke tilbake i vår cookie politikk, som du finner her: https://scandihills.no/cookies/
 
Dine rettigheter
Som kunde hos oss kan du ved forespørsel få innsikt i, hvilke opplysninger vi har behandlet om deg, hvor de stammer fra, og hva vi bruker de til. Du kan også få opplyst, hvor lenge vi oppbevarer dine data, og hvem, som mottar data om deg. Hvis opplysningene er feil, har du rett til å få opplysningene rettet eller slettet.
 
Klage
Du har mulighet for å klage over vår behandling av dine opplysninger.
Klage skal sendes til:
Datatilsynet
Tollbugata 3
0152 Oslo
 
Sist oppdatert den 23. september 2021.